Zomerse decoratie voor het tuinfeest

Tuinset

Nadat alle familiefeesten de afgelopen maanden waren afgelast, hebben we voor mijn gezin een klein tuinfeestje georganiseerd. Aan de foto’s kun je misschien zien hoe uitgehongerd ik versierde omdat ik zo lang niets kon versieren (zelfs als je bedenkt dat we maar met 12 mensen waren).

Op zo’n heerlijke zomerdag heb je niet echt veel nodig om een ​​perfecte zomersfeer in de tuin te toveren. Ik gebruikte eenvoudige tapijten als tafellopers op tafel (erg praktisch omdat ze niet wegfladderen in de wind). Onlangs liet ik jullie de zelfgemaakte lantaarns zien en het grote boeket duizendblad uit de bloemenweide is toch een echte blikvanger?

Om ervoor te zorgen dat ze niet allemaal vast komen te zitten aan tafel, heb ik een zithoek op de grond ontworpen met tapijt, lantaarns en kussens. Dat maakte de baby-nakomelingen in onze familie ook blij, die comfortabel in het midden op de grond zaten :). Mijn nichtje en dochter waren verantwoordelijk voor de bar – gewoon stom als je geen bar in de tuin hebt! Dus ik heb een geïmproviseerde bar gebouwd van twee Ikea-krukken, een houten plank erop en de beachy-lambrisering aan de voorkant is een strandmat die ik met punaises heb vastgemaakt!

Voor de verlichting heb ik alles uit de kast gehaald om mijn improvisatietalent mogelijk te maken: ik stop lantaarnstokken in vazen ​​en bloempotten voor een nog gezelliger zomernachtsfeer. Iedereen bracht iets mee voor het buffet. Gelukkig zijn we over het algemeen een heel “decoratief” gezin, zodat niemand plastic kommen met eten zou meebrengen, alles was al heerlijk opgediend (en natuurlijk smaakte het ook zo).

Met lantaarns, kaarsen en dekens werd het ’s avonds pas echt gezellig … Heb je nu zin ​​in een midzomernachtsdroom met vrienden of familie? Dus ik kon het gewoon weer vieren.

Wat heb je verder nodig?

Natuurlijk wat lekkers om te eten en te drinken, en vanzelfsprekend leuke tuinmeubelen, maar dit kun je in een tuinset sale ook goedkoop op de kop tikken.