Game room voor de kinderen

Je ontkomt er bijna niet meer aan, kinderen en gamen! Het wordt ook allemaal zo leuk gemaakt, dat je er zelf waarschijnlijk ook wel eens achter zit! Heel leuk, maar vindt iedereen in huis dat, of zijn de kinderen de enige? Dan is het misschien een leuk en vooral goed idee, om een game room te maken voor de kinderen!

Game room voor oudere kinderen

Heb je kinderen in hun tienerjaren? Dan is de keuze waarschijnlijk grotendeels al gevallen. Je weet precies wat ze spelen en leuk vinden, veel belangrijker nog, hun weten ook precies wat ze leuk vinden, welke Game computer ze moeten hebben en hoe een game room eruit moet komen te zien.

Of ze nu op de PC of op een console spelen, een bureau met een draaistoel is onmisbaar! Als ze dan toch urenlang zitten, kun je er maar beter voor zorgen dat dat een beetje ergonomisch gebeurt, toch?

Game room voor jongere kinderen

Heb je jongere kinderen, of misschien kinderen in beide leeftijdscategorien? Dan kun je een iets andere kant op gaan. Natuurlijk heb je voor de jongere kinderen, ook een Computer voor gaming nodig, maar in dit geval kun je de keuze wel iets aanpassen. Jongere kinderen spelen vaak games die grafisch niet heel erg zwaar zijn. Een voordeliger model zal prima volstaan voor de jongere kinderen. Het geld wat je bespaar, kun je weer uitgeven aan het decor van de kamer!

Een paar leuke accessoires, en natuurlijk wat actiefiguren, Pokémon en posters kunnen natuurlijk niet missen in de leukste game room voor jongere kinderen. Om de spulletjes leuk te displayen, kun je kiezen voor een leuke vitrinekast, maar of dit heel handig is bij jonge kinderen is de vraag. In plaats daarvan kun je ook gaan voor een paar mooie wandplanken. Als Pokémon echt een favoriet is, zoals bij vele kinderen, dan kun je bijvoorbeeld de ene plank wit, en de andere plank rood verven!  

Niet vergeten

Om het geheel af te maken, kun je Zoutlampen bestellen via lalashops.nl. Niet alleen omdat ze erg mooi zijn, maar ook omdat het roze Himalaya zout een positieve invloed heeft op de gezondheid. Niet geheel onbelangrijk, bij een kamer die voornamelijk ingericht is voor een iets ongezondere hobby.

Denk verder ook goed aan de veiligheid. In de game room zullen een hoop stekkers zijn en veel stroom worden gebruikt. Probeer om de kamer zo in te richten, dat je de kabels en stopcontacten zoveel mogelijk buiten het zicht kan houden. Maak gebruik van een stekkerdoos met overspanningsbeveiliging om ongelukjes te voorkomen.

Als laatste, denk ook aan de momentjes dat ze even geen zin hebben om te gamen, maar bijvoorbeeld een film willen kijken. Een stoel of bank waar ze relaxed in kunnen zitten, en natuurlijk een goed scherm om de film te kijken, in combinatie met goed geluid, kun je nooit misgaan! De kinderen willen straks alleen nog maar in de game room zitten! Oh ja, denk dan ook even aan een prullenbak, dat scheelt rommel!