Zet je vacature op dít platform en werf snel je nieuwe personeel!

Posted On By Ruben

Veel bedrijven zoeken vandaag de dag met spoed naar personeel. Kun jij ook op korte termijn goede werknemers gebruiken? Dan kun je een aantal dingen doen. Allereerst is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je een duidelijke vacature plaatst en zorgt dat deze onder de ogen komt van de juiste doelgroep. Wil jij weten op welk platform vraag en aanbod gemakkelijk gecombineerd worden en hoe je snel de juiste mensen vindt voor je job? Lees dan vooral even deze blogpost!

Plaats hier sowieso je vacatures

Allereerst hebben we net al benoemd dat je ervoor moet zorgen dat je genoeg adverteert. Dit doe je door een duidelijke, uitgebreide en pakkende advertentie samen te stellen. Vervolgens is het belangrijk om deze op de juiste platformen te plaatsen waar je je doelgroep tegenkomt. Een groot platform waar je allerlei werkzoekenden vindt, is Youbahn. Plaats hier bijvoorbeeld eens je vacature personeel gezocht horeca of heftruckchauffeur gezocht. Door de vele verschillende typen werkzoekenden is de kans groot dat je hier de juiste persoon voor je job vindt. Mensen zoeken hier naar een flexibele bijbaan, eenmalige klus of fulltimebaan voor de langere termijn. Het personeel werkt in loondienst en geniet dus van de extra bijkomstigheden zoals een verzekering, vakantiegeld en de opbouw van hun pensioen.  

Nog meer tips om personeel te werven

Daarnaast is adverteren alleen tegenwoordig niet meer genoeg. Wil jij snel de geschikte persoon voor jouw job vinden? Dan kun je nog wat extra actie ondernemen. Zo onderscheid je jezelf van alle andere bedrijven die op zoek zijn naar personeel. Bedenk je waarom de werkzoekende wil werken bij jouw bedrijf en probeer het voorstel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Stimuleer jouw huidige medewerkers om nieuwe mensen te trekken. Zo kun je afspreken dat ze hiervoor een leuke beloning krijgen. Ook is het belangrijk om vandaag de dag genoeg te bieden. Zorg ervoor dat je personeel de kans biedt om te kunnen groeien. Zo trek je tevens mensen aan die gemotiveerd zijn om hard te werken voor jouw bedrijf. Verder is het zeer belangrijk om ook het huidige personeel tevreden te houden. Een fijne werksfeer nodigt veel mensen uit om te beginnen bij jouw bedrijf. Wat je ook kunt doen is eens contact opnemen met oud-werknemers. Misschien zijn zij wel toe aan een nieuwe stap en willen ze daarvoor weer terechtkunnen bij hun oude vertrouwde plek. Daarnaast kun je ook adverteren door middel van social media, reclamefolders, flyers enzovoorts. Of maak reclame via bijvoorbeeld je bedrijfsauto of door middel van een relatiegeschenk. Heel veel succes met het werven van je personeel!