Stimuleer duurzaamheid met een gepersonaliseerde drinkfles

Mensen die bewust leven en werken aan een duurzamere wereld zijn voortdurend op zoek naar nieuwe maatregelen die de kwaliteit van leven voor alle levende wezens verbeteren. Wat duurzaamheid precies inhoudt is daarbij vaak lastig vast te stellen, omdat het begrip zo breed is. Duurzaamheid gaat over het behoud van natuurlijke hulpbronnen, zoals water en bos; het voorkomen van milieuschade, zoals vervuiling en klimaatverandering; het gelijkmatig verdelen van welvaart in de wereld; en het bevorderen van sociale rechtvaardigheid. Daarnaast is duurzaamheid ook een mindset, een manier van denken en handelen waarbij je steeds probeert om jouw impact op de wereld te verkleinen.

Steeds vaker kiezen mensen voor een gepersonaliseerde drinkfles, en dat is niet zonder reden. Als je eenmaal gewend bent aan het gebruiken van een waterfles, is het moeilijk om er weer vanaf te stappen. Niet alleen omdat het beter voor je is om gezuiverd water te drinken, maar ook omdat het milieu erom vraagt. Natuurlijk zijn er allerlei soorten en merken waterflessen. De ene fles is duurder dan de andere, maar dat hoeft niet altijd te betekenen dat die ook duurzamer is. Kies bijvoorbeeld voor een waterfles van Flaske. Maar waarom is een gepersonaliseerde drinkfles van Flaske zo populair? In deze blog gaan we het uitgebreid bespreken. 

Waarom kiezen voor gepersonaliseerde drinkflessen van Flaske?

Iedereen kent het wel, je bent aan het sporten of aan het wandelen en je moet dringend wat water drinken, maar je hebt geen fles water bij je. Wat doe je dan? Je gaat naar de supermarkt om een waterfles te kopen natuurlijk! Maar als we eerlijk zijn, is dat heel erg schadelijk voor het milieu. De meeste waterflessen zijn namelijk gemaakt van plastic en dat is heel erg slecht voor onze planeet. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mensen die bewust kiezen voor een duurzamere waterfles. Er zijn allerlei soorten en maten waterflessen die gemaakt zijn van duurzaam materiaal zoals aluminium of glas. Als we allemaal wat meer aandacht besteden aan welke producten we kopen, dan kunnen we samen echt iets veranderden. 

We kunnen niet zonder water en het is belangrijk om ons dagelijks aanbevolen waterinname van 2 liter per dag binnen te krijgen. Er zijn echter steeds meer mensen die bewust kiezen voor een Flaske waterfles in plaats van het regelmatig kopen van plastic flesjes. Een gepersonaliseerde waterfles van Flaske is duurzaam en gaat erg lang mee. Bovendien kun je de fles laten bedrukken met bijvoorbeeld jouw eigen naam of een bedrijfslogo. Hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een beter en schoner milieu. Er bestaan speciale Flaske herbruikbare flessen die je gemakkelijk mee kunt nemen naar werk of school.